Selvbetjening

Kære alle

DER KAN IKKE ELEKTRONISK BOOKES TIDER, BESTILLES MEDICIN, ELLER SKRIVES TIL OS NÅR KLINIKKEN ER SOMMERFERIELUKKET.

SOMMERFERIE LUKKET FRA 16/7 TIL 2/8 - 2021, DVS. UGE 29 TIL 30

VED AKUT OPSTÅET SYGDOM, OPLYSES VIKAR FOR OS PÅ VORES TLF. SVARER 86957006

Vi vil gerne rose jer alle for jeres store omstillingsevne i denne corona-tid. Vi er glade for at se, hvor gode alle har været til  at tage forholdsregler for at undgå at blive smittet eller smitte andre. Bl.a. ved at bruge håndsprit ved både ankomst til klinikken, samt når klinikken forlades. Det er så vigtigt, at alle kan føle sikre sikre ved at komme i klinikken.

Vi fortsætter med alle de tiltag, som vi har gjort den seneste måned for at sikre, at ingen bliver smittet ved at komme i lægeklinikken dvs, at det fortsat gælder at
- ingen må møde op i klinikken uden aftale
- dvs. at der fortsat IKKE er åben morgenkonsultation
- hvor det er brugbart anvendes telefon - eller videokonsultation
- hvor det er relevant og muligt ex ved en vaccination gør læge eller personale det ude ved patienten i bilen
- du som patient i videst muligt omfang bliver i bilen/udenfor og bliver ringet ind, når der er klar bane, så du kan gå direkte ind udefra uden at sidde i venteværelset
- er der en enkelt eller to, som alligevel kommer til at sidde i venteværelset, er der lavet god afstand mellem stolene, og opsat afskærmning mellem disse
- ansatte i klinikken anvender relevante værnemidler, for ikke at sprede evt. smitte
- der sprittes af mellem patienter
- ældre, skrøbelige eller andre, som ikke kan eller tør komme i klinikken, forsøger vi at tage hjem på besøg hos eller afhjælpe på anden vis

Så sidder der nogen og er bange for at kontakte lægen pga frygt for at blive smittet i klinikken, håber vi, at den bekymring nu er væk eller i det mindste reduceret væsentligt

Pneumokokvaccination
tilbydes nu patienter, som er 65 år og ældre med en kronisk lidelse som diabetes, hjertesygdom (ikke forhøjet blodtryk alene), lungesygdom, nyresygdom og leversygdom. Jer under 65 år med kronisk sygdom håber vi sundhedsstyrelsen vil tilbyde vaccination til efteråret. Ligesom der er forlydender om, at alle over 65 år uden kroniske lidelser tilbydes vaccinen gratis i efteråret.
Patienter, som ikke er i målgruppen til den gratis vaccine, kan få den mod egen betaling på 400 kr.

Pas godt på jer selv og hinanden
Mvh alle os i klinikken

 

Hvis du har problemer med login, receptfornyelse, tidsbestilling eller at maile med os, så scroll ned på denne side og se, om svaret står der.

Vi bliver glade for, hvis du først ser om du selv kan løse det, før du kontakter os.

Hvis du ikke kan finde tider hos den behandler, du ønsker at bestille hos, ring da venligst og bestil tid.

På aftalebogen kan du bestille tid hos en behandler i klinikken.
Du modtager svar på e-mail inden for 1-3 hverdage.

Du kan logge ind med NemID.

aftalebogen.dk

Send enkle spørgsmål til din læge

Emailkonsultationen kan benyttes til spørgsmål, som ikke haster. Emailkonsultationen er en sikker måde at kommunikere med lægen på, og kan benyttes på alle tider af døgnet.

Du kan logge ind med NemID.

emailkonsultation.dk

Anmod om fornyelse af dine recepter

Under emailkonsultationen kan du også bestille receptfornyelse.
Du kan logge ind med NemID.

receptfornyelse.dk

Guide til at oprette en nye bruger på hjemmesiden.
Guide til bruger

Guide til at logge ind på hjemmesiden.
Guide til login

Guide til at logge ind via Sundhed.dk
Guide Sundhed.dk

Hyppigt stillede spørgsmål - og svar:

  • 1. Kan jeg stadig bruge mit gamle login? Nej. Du skal oprette dig i vores nye system.
  • 2. Hvordan opretter jeg mig? Klik på et af de tre ovenstående links (du vil blive oprettet i alle tre, når du har oprettet dig et enkelt sted). Vælg "opret en bruger". Skriv "Læge Henrik Idriss Kise” under "søg efter klinik" og vælg øverste mulighed. Herefter vælger du din faste læge i lægehuset. Til sidst udfylder du skemaet, og så er du oprettet. Du modtager en bekræftelsesmail med et aktiveringslink. Du kan herefter logge ind med knappen "log ind med adgangskode".
  • 3. Hvordan logger jeg mig ind, når jeg er oprettet? Du kan logge ind enten ved at trykke på "log ind via sundhed.dk" eller ved at trykke på "log ind med adgangskode". Hvis du bruger "log ind via sundhed.dk", så skal du bruge dit NEM-ID, og så burde det være let at logge sig ind herefter. Hvis du bruger "log ind med adgangskode", så skal du først skrive dit CPR og den adgangskode, som du selv valgte da du oprettede dig. Når du har skrevet denne adgangskode, er du stadig ikke logget ind, men skal indtaste endnu en kode. Denne kode får du tilsendt indenfor typisk et halvt minut (kan gå op til 10 minutter) på din email, og dette nummer skal du så indtaste. Herefter er du logget ind. Hvis du logger ind med adgangskode, skal du altså altid bruge to koder - det første er den kode du selv kender, og den anden kode får du tilsendt straks til din email.
  • 4. Kan jeg logge ind uden kode eller NEM ID? Ja og nej. Du skal logge ind, hvis du ønsker emailkonsultation eller medicinbestilling, men du behøves ikke logge ind, hvis du blot ønsker at bestille tid. Så kan du på aftalebogen.dk trykke "bestil tid uden bruger", under "søg efter klinik" skrive "Læge Henrik Idriss Kise" og herefter vælge den behandler du ønsker at bestille tid hos. Herefter udfylder du info´en i skemaet. Bemærk at du naturligvis ikke kan se, hvornår du har bestilt tid, når du logger ind sådan. Hvis du har glemt, hvornår du har tid, kan du logge ind i aftalebogen.dk og under "mine tider" se dine aftaler i lægehuset.
  • 5. Jeg ønsker at forny min medicin online, men jeg kan ikke se min normale medicin, når jeg logger ind på receptfornyelse.dk / emailkonsultation.dk - hvad gør jeg? Første gang du bestiller medicin online, skal du selv indtaste det medicin, du ønsker recept på. Log in som beskrevet ovenfor. Herefter trykker du på "receptfornyelse". Vælg din læge. Tryk "tilføj ny medicin". Du indtaster herefter navn og anden info på din medicin. Sæt kryds i "ønsker du at gemme ordinationen til senere bestillinger?". (Det betyder, at du fremover ikke behøves at tilføje ny medicin, men meget lettere kan forny recepter). Så trykker du "tilføj recept". Hvis du ønsker at forny mere medicin, trykker du "tilføj ny medicin" igen - hvis du ikke ønsker at forny mere medicin men blot at sende bestillingen, så trykker du "næste". Herefter indtaster du informationerne og trykker "næste", og til sidst trykker du "send receptfornyelse". Du har nu sendt lægehuset en mail med ønske om receptfornyelse, og vi vil skrive tilbage til dig, når recepten er fornyet. Næste gang du har brug for samme medicin, så står det der i forvejen, så du slipper for at skrive det ind.